V24 2019

Training or Exercising?
Vi får flertalet frågor om hur funkar våra pass, vad gör vi osv.
Med den stora variationen av övningar och upplägg som vi använder på passen så är det svårt att inte falla tillbaka till Crossfits HQs egna ”Elevator Pitch”:

constantly varied functional movements executed at high intensity across broad time and modal domains – Greg Glassman

Stämmer bra men säger verkligen inte mycket för den som inte redan är invigd, sedan har Crossfit´s stora media fokus på Crossfit Games gjort det svårt att se förbi de monster som man hittar på Youtube.

Under de senaste året har Crossfit HQ skiftat sitt fokus från tävlingsdelen till Träningsdelen även kallad Health.

Crossfits egna Hemsida fick ett uppsving och Vad är Crossfit förklaringen fick sig ett rejält uppsving.

https://www.crossfit.com/what-is-crossfit

Den stora grejen med Crossfit är genomslags kraften den har på en vanlig svensson, vi tar fasta på att vi tränar med ett mål vid varje pass, vi tar ansvar på passet att göra allt vi kan för dagen att kunna bli bättre, vi stöttar varandra till att utvecklas, firar framgångar ihop oavsett vilken nivå man är på.

Den engelska skillnaden på Training or Excersising blir väldigt tydligt, tränar du med ett mål att bli bättre/orka mer eller motionerar du utan ett tydligt mål.

Alla har olika mål, endel vill tävla i en specifik sport och behöver bygga upp sig inför det, du kanske vill tävla i just Crossfit, eller som många andra träna för att klara av familje livet och vardagen så bra som möjligt och så länge som möjligt.
Det är dina mål som är viktiga och dina förutsättningar som bestämmer hur du tar dig framåt.

Vi erbjuder alla Nya Medlemmar Intro samtal och därefter möjlighet till Uppföljningssamtal s.k Medlemsamtal under hela ditt medlemskap, vet du hur du ska nå dina mål?