Regler och Villkor för allas bästa
Villkor och regler hos Crossfit Lund

Lämna Egot i dörren

Någonstans i landet så värmer en högstadieknatte upp med dina personbästa vikter. Va ödmjuk.


Jobba Hårt!

Ett försök ger respekt. Dra inte in dålig stämning i din träning utan försök vara positiv, ha kul och pusha både dig själv och människor omkring dig. Kom även på de pass du egentligen inte vill komma på. Dina svagheter kan bli dina styrkor.


Respektera utrustningen

Att dumpa vikterna görs vid risk för att skada sig inte av lathet,  Man ska aldrig dumpa 5- 2,5kg vikterna. Man ska alltid sträva efter att ha stora vikter innerst, en 10:a samt en 5:a är en 15kg vikt. Byt vikter och var rädd om utrustning samt golv.


Dyk upp på passen

För nybörjare är det viktigt att vara konsekvent och lära sig grunderna, för mer erfarna är det viktigt att finslipa konstverket. Du kommer alltid ha en suck-at-list, men den kan bli kortare.


Fuska inte

Ingen bryr sig om ditt resultat, alla bryr sig om du fuskar. Var ärlig mot dig själv, och mot andra. Du vet vad fullt rörelseutslag är, så låt bli slaskiga reps. Om någon påpekar att du gör något fel, lyssna och ta till dig. Det är svårt att ha perspektiv på sig själv med mjölksyra i hela kroppen.


Plocka undan efter dig

Bär tillbaka saker till sin plats, torka bort svett och ta med dig dina tejpsnuttar och privata prylar. Vill du träna i någon annans skit?

Magnesium är fantastiskt. Det är ett enkelt och effektivt träningshjälpmedel. Men det hör hemma endast på två ställen. 1: i hinken, 2: på händerna. Utspillt talk sopas upp.


Berätta för oss

Om något är trasigt eller fattas. Säg till så att det kan åtgärdas. Vi lyssnar.


Respektera tränaren och andra medlemmar

När tränaren instruerar så låter du dig instrueras. När man pratar högt och går runt är man dels svårinstruerad och dels ett störmoment för resten av gruppen. Boxen är delad i ett opengym område och ett pass område, passen går först och har därmed tillgång till mest utrymme. Respektera gränsen.


Kom i tid

Kommer du sent kan du missa viktig information samt uppvärmning, kommer du sent kan du bli nekad plats på passet.


Boka enbart passen du ska gå på

Avboka passen du inte kan komma på. Senast avbokning av pass är 75min innan, kostnaden för att lösa upp sin spärr är 50kr. Detta är för att övriga medlemmar ska ha en chans att använda den plats du inte avser använda.