Företag En friskare arbetsplats
Företag och friskvård

Vad gör ditt företag för att få en friskare arbetsplats?
Jobbar du på personalavdelningen och upplever att friskvårdspengen till dina kolleger inte används?
Vill du att dina kolleger ska träna mer effektivt tillsammans som också gör att de arbetar bättre och mer effektivare tillsammans?
Att träna CrossFit är som en teambuildning varje gång man tränar. Alla hjälps åt att bli bättre som en helhet. Alla är dock individer och tränar efter sin nivå och förmåga, men tillsammans så gör man bättre resultat.
CrossFit är ett utmärkt exempel där teambuilding och träning skapar synergieffekter för deltagarna. Både på träning och även utanför träningen.

Vi hjälper gärna ert företag med ert nästa event eller mot en sundare och hållbarare företagshälsa. Varför inte tänka lite nytt och välta traktordäck istället för att bowla på er nästa firmafest? Här är några exempel på vad vi kan göra för er.

 

Vad vi erbjuder—-

 

Lunchträning för arbetslaget- var tillbaka på jobbet inom 60 min.

Stans bästa coacher ger er rolig och varierad träning för att göra er starkare i vardagen och på arbetet. Ni kommer att träna funktionella rörelser, styrka, kondition, koordination, och andra egenskaper som ger direkt nytta i vardags- och arbetslivet. Träningen anpassas efter individen och bedrivs i gruppform tillsammans med några av stans bästa coacher.

Se gärna träningen som en lagstärkande aktivitet – få saker svetsar samman en grupp som att kämpa mot gemensamma mål.

Grupper om 4-12 pers.
Vill ni hellre träna på annan tid än lunch går det givetvis att ordna.
För mer info ring eller maila Charlie Palmblad – Mail –  073-9585349

4-veckorsprogram mot en hållbar företagshälsa

Vi hjälper er mot hållbara och mätbara framsteg för er företagshälsa via ett 4-5 veckorsprogram med utbildning kring hälsa och kost kompletterat med effektiv CrossFitträning på Lunds Crossfit Gym.
För mer info ring eller maila Charlie Palmblad – Mail – 073-9585349

Event

Gör något annorlunda på er konferens eller kick off. Vi håller i ett gruppanpassat och roligt träningspass och ordnar med mat efter passet. Få saker svetsar samman en grupp lika bra som att gemensamt svettas på ett hårt och roligt träningspass.

Några av företagen vi jobbar med

Tetra Pak

Tetra Pak har en utvecklad satsning för hälsofrämjandet för sina anställda. Under hösten 2015 har Tetra Pak haft ett pass i veckan på Crossfit Lund.

Ikano Bank

Som en del i uppladdningen för Toughest 2015 körde Ikano Bank pass hos oss för att bli så förbered som möjligt samt hålla motivationen uppe.

 


Alla är välkomna att träna CrossFit. Gammal som ung, tränad som otränad. Vi hjälper alla att lyckas och trivas.